Header

Thursday, July 23, 2009

Less Fat ... Less Salt ... Less Calories

ni santapan weols hari tuh.....avin damia kan melena disofa merah so weols makan ngan penuh keromantikan sekali...ahakss



Apa ke hel nye nih yobb!!!!

Pepagi buta aku dh publish n3 pasal makan² nih...ahakss

Xde peper pun, sesaje je lah, actually n3 live pasal nih dah kuar ahad lepas....ni hah n3 live bersama pakcik kenny prebetsabu kan pantas n tuntas skrang nih...ahaksss.

Sebenarnya xde stori sgt pun yg aku nak share kat sini, just aku nak tepek picca² yg aku bereksperimentasi ngan henpon bb bold aku nih.

Saje nak test camne power camera dia, adakah sehebat (pada aku dh hebat lah) dan sepower camera henset nokia e66 aku tuh.

Owwhhh aku sungguh respect ngan kepoweran camera 3.2 pixel henpon nokia e66 aku tuh. Kualiti dia mengalahkan camera henpon nokia e71 prebetsabu....seriyes.....betul nih tak tipu. Tak caya sila tanya prebetsabu sendrik ok.

jgn pertikaikan bab angle or pencahayaan ke apa ke...aku snap ikut selera aku jer yg tak reti psl photografi nih...ahaksss

but bab mengomen n mengkomplen hasil tangkapan prebetsabu, aku lah yg paling terror

ada jer benda yg aku nak kritik, angle b tak cantik ler, cahaya kurang ler, gelap ler
mushroom soup yg sungguh nyummy....sepinggan tuh aku bedal sorang je

uhuksss....ada jer yg tak kena itu pasal hasil tangkapan prebetsabu dah cantik kot skarang nih.....ahaksss sbb dah selalu sgt kena kritik kat aku....wakakakaka

ceasar salad nih pun maveles tp cam aku pernah ckp lam n3 lepas aku lagi suka ceasar kat fishy man (the manhantan fish market)


Actually dia yg selalu mintak aku kritik kan, so if dah org suruh aku kritik kaw² punya, ikhlas xde nak cover²....hiksss

Org yg betul² kenal aku tau camne aku nye peel...hiksss. I dont like hipokrit......just tell the true....sincere gitu kan.

Owh sblm lupa ada satu benda yg aku nak war² kan sini. Ok ritu weols just order 2 set menu jer.

Prebetsabu pilih menu promo dia tuh (dah bape bulan dah promo nih) n aku lak just amik spagethi bolognese jer.

Dah banyak kali gak weols order menu promo nih dan bukannya kat branch yg sama mmg lain² branch. Yang aku ingat 2 kali di The Mines, sekali di alamanda n yg nih ofkoz ler kat mid valley kan.

Yang jadi kemusyilannya nape erkkkk diorg lupa nak anta satu menu lagi dlm pakej promo dia tuh. Seriyes dah 3-4 kali kot weols order menu nih sure diorg akan terlupa hantar menu nih, lepas kita mintak baru dia kasi so kalu tak mintak mmg diorg tak kan kasi lah

Tak kan kebetulan kot if dah 3-4 kali dah terjadi kat weols lain² branch lak tuh....... ada sesapa yg pernah kena camni tak???

Nak tau apa dia???


ni ha semangkuk kecik buah nih....patutnya mmg kita akan dpt dlm pakej tuh pun

but diorg tak kan hantar selagi kita tak mintak....huhuhuhu


If kita tak mintak mmg diorg tak kan kasi.....nape ek????huhuhu


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

tini said...

Dah lama aku mengidam nak makan ngan Pakcik Kenny ni ... Dari mengandung anak pertama sampai dah ada dua orang anak still tak dapat lagi ...hmm kempunan...sib baik tak meleleh ayaq liur anak aku...

CuTeMiUt78 said...

wow.. manyak sodap.. emmm agak dia tak prepare kot.. klu ada request baru di buat tak :D

tuberose78 said...

kenny's.. my peberettt...!! especially macaroni & cheese dia!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!