Header

Tuesday, September 29, 2009

Buah Tangan Tanda Ingatan...........tq kak!!!!

Eh uols ingat lagi tak???? kan aku pernah wat n3 pasal poslaju tuh kan????

Alah n3 tanya apakah barangnya nye kan......so petang semalam weols dah tau dah apakah barangnya n siapakah pegirimnya. Pengirimnya tak lain dan tak bukan adalah daripada akak cutemiut nih.

Petang semalam masa otw nak balik umah lepas balik dari kerja singgah poslaju dulu amik parcel nih ler kan hari sabtu lepas dia dah anta kat umah but weols kat umah jiran beraya gitu kan....ngeee

sempat posing dulu....itu sudah biasa

Dah dapat parcel tuh weols tak terus bukak pun saje ler nak kasi peluang avin damia bukak coz kalu ikutkan itu barang dia lah kan sebab kak rina ckp dia nak poskan adiah tertunggak besday damia dulu so biar ler dia yg rasmi kan.

Balik² umah bukak jer pintu terus pas kat dia coz dia dah tunggu kan. Tak sempat tau bonda dia nih nak bukak tudung segala bagai dia dah koyak dah kertas wrap tuh...huhuhuhu



tak menyempat ko terus dia koyakkan pembalut tuh


Aku pun pantas kilat ler soh walid dia ready ngan hanset bagai nak soh amik picca sekali walid dia siap record video uols.

Bukak² tuh aku pun terkejut coz bukannya ada hadiah untuk anak dara tuh jer but siap ngan adiah sehelai tudung yg cantik kaler hijau (i likeeee) n hitam lagi n jugak duit raya untuk avin damia lagi tuh tak lupa gak kad raya uols.

ni semua barang² yg ada dlm kotak tuh.......wowww weols like thats so much!!!!!


yg nih lak video dia. Sapa yg tak dpt tgk video nih mmg rugi ler...ahakssss. RUGI!!!






Yang Avin Damia lagi ler kelakar dapat² jer patung rabbit yg cute tuh (dlm video weols dok ckp bear jer...xperasan uols) dia siap nak kiss lagi.....hiksss siap bawak² lagi lagi tuh.

Pastu bila bonda ngan walid dia mintak nak kisss rabbit tuh sama tak nak kasi uols......kedekut wooooo anak dara tuh. Lepas tuh siap buat hugggg sayang lagi tuh...semuanya spontan uols.

Lepas tuh bonda dia tunjuk gambar abg mirul (anak akak cutemiut) leh plak dia ckp baby....baby..baby......hiksss.

Untuk kak rina sekeluarga terima kasih ler banyak² tak sangka lak adiah gak barang tanda ingata n ahkak sekeluarga buat saya....tq tq tq kak.

Moga ikatan persahabatan yang terjalin berpanjangan...insyaallah.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

alhamdulilah dah smpi ya...
hik..hik..hik.. malu ler plak.. takde apa yg istimewa pun.. harap skkee la ngan hadiah yg tak seberapa tu..siap buat video tu.. addooooiii la, sayangnya kat pc ofc ni tak blh nak dgr sore.. hanya blh tgk je la.
tomey je damia cium rabbit tu.. dia skkkee ya..
hik..hik..hik.. dia panggil mirul baby.. ate mirul kan ab....

CuTeMiUt78 said...

eh.. tertinggal plak.. mirul kan abg. Takpe la.. tak kisah la tu..
semoga berpanjangan la hubungan antara kita ya..

CuTeMiUt78 said...

hah..kat umah baru blh dgr suara damia... hik..hik..hik.. lawak la damia.. pandai dia..

Kaseh said...

alahaii lama dah tak jengah blog kawan2 esp blog korang ni.. sgt busy di opis pas cuti raya.. :( blog sendiri pun tak sempat nak hapdate.. malam ni mmg tak nyesal on lappy.. n mmg rugi kalau tak tgk video damia ni.. sgttttttttttttttt comel..rindu damia..alahai.. kaseh nak beraya ke teratak MV..tapi nk tunggu weekend dah penuh, weekdays lak keja.. tapi mmg kena terjah gak ni nati.. insyaALLAH..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!