Header

Tuesday, September 15, 2009

Iyela.. iyela.. aku tunjuk...

korang ni mmg la...
rentetan dari n3 ni: Makeover 3 beranak tu, ramai la plak yg request nak tgk rambut baru aku hahaha..

tak pernah dalam hidup aku wat pesen cenggini..
sebelum ni just ngn pesen rambut belah tengah jatuh ke bawah sikat belah tengah...
huhuhu..

masa kat salon tu si hair stylist tu beriya2 kata pesen rambut aku tu tak sesuai..
sbb rambut aku sgt halus and jugak nipis..
so kalau wat pesen belah tgh camtu nampak lagi la nipisnya rambut tu..
so aku tanya la dia camna yg sesuai..

dia kata utk nampak lebih kelakian, rambut lebih lebat, dia rekemen pesen Messy Short Spikey..
huhuuhuh..
dan aku pun kata.... BELASAH JE LA....

dan inilah hasilnya:





amacam..
nampak lebih kelakian tak... hahahaha
tp mmg wat messy spikey ni nampak la rambut tu jd lebat sikit.. sebab bersepah n bercacak2..

dari depan aku lupa snap la plak..
tapi depan dia tak suggest utk spikeykan jugak..
instead dia wat ala2 ramos jatuh ke dahi sikit..
eh kejap2..
rasanya viona ada snap sikit nampak depan tu kot..
haa... ni yg ada dalam simpanan..
tu tu.. ramos tu... uhhuuh

sebab?
sebab dahi aku luas..
so ramos tu cover la dahi jendul aku..

hahaha..
eh bukan sebarang jendul tau..
jendul yg dipenuhi otak..
so IQ lebih tinggi..
hahaha

ye la.. klu tak caya cuba tgk para ilmuwan sume dahi jendul maaaa

bye! (terus tamatkan n3 sbb nak lari nnti kroang kutuk aku kaukau...hahah)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

MaMa aYiN_FaSHa said...

Amboiiiiiiiiiii Nas...rambut raya nie..hehehe...wah2 ada style la...

alamfanacinta said...

Perggghhhh..terbaek ah bro...
serious lebih vogue dan macho..hahahah

nURmALa mAZLan said...

wah!!! akak nyer rambut cam rambut kita la tu
sbb rambut kira pon halus dan nipis

prebetsabu said...

mama ayin: huhuh ieda.. ada style lah... hahah

alamfana: macho ek hahahah... weh dulu lps mandi aku terus sikat rambut n pegi.. now lps mandi kene dandan la plak.. lambat ooooooooo

nurmala: AKAK?????????? kalau kompius tulisan kaler oren ngn putih tu ye jugak.. ni dah sah sah tu cerita n gambar pasal aku.. akak jugak ke.. hahahaha takpe la.. akak pon akak lah.. !

*Miss Geli^ said...

ngeri tuh cicak tengok tau..kena melekat bebetol kat siling tu...


rambut je cacak??janggut sejemput tu buat stail ape??

ahhahahahah

tuberose78 said...

fuyooo.. giller cacak!!!

neezareef said...

oho...gaya naruto...

n0n0n said...

giler smart la rambut pakcik ni....mintak duit raya pakcik?

wakakakaaka...sure dapat lebey kn budak yg ckp mcm tu raya nnt?ahaks...brape hengget kne cas tu bro?dah lama tak wat spikey ni...igt nk wat gak la utk raya...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!