Header

Tuesday, September 08, 2009

Picit-Picit

Petang semalam kan aku meroyan tak dapat nak upload video thru email update kan kan kan... ada sini
so sbb dah mmg niat nak upload video ni, gigih la wat schedule gak n3 ni mlm2..

sebenarnya video ni dah lama gk la.. awal2 posa aritu lagi..
time tu CEO Mv.com kene serang ngn penyakit angin2 tu.. perut sebu n kepala pening2...
yang si damia lak tgh dalam mood nak manja2 ngn bonda dia.. tapi bonda dia tak berapa larat...
so bonda dia baring la rehat2.. mai lak damia landing lak atas bonda.. hihiih..

damia tau bonda dia pening pala...
bila kita cakap bonda sakit kepala, dia pun terus usap2 kepala bonda..
sangat best time tu...

walaupun kita tau dia tu usap bukanla kuat pun dia picit..
tapi teruja la jugak at least nampak la damia ni prihatin (walaupun time damia usap tu, mata dia dok ralit kat tv tgk kartun)

sapa2 ada sakit kepala, mai sini damia tolong usapkan...

layannnzzz




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

ehehehe....kiut je nengok dia...

prebetsabu said...

tangan damia ni kan.. kalau dia mengusap, sedap... tapi kalau dia menampar... berdesingggggg oooooooooooooo

moMmY miMiL said...

adehhh!
pesal aku x bole nk tgk video nih..
lembap btol line tenet kt opis nih..

Kaseh said...

wakakakkaa video ni besh sgt....nak picit bonda mata dok tgk tv eik..hhehe kiut giler.. sukerr....
pastu beria angguk2 ikut walid dia cakap sabarla bonda..ahahha besh arr..comel sgt

Kaseh said...

tersangatlah suka tgk video ni..alahaii.. beria dia angguk tu yg mahal tuh..

masviona said...

ms lilies:
ahaksss.....mas pun nak tergelak dlm dok pening2 tuh..wakakaka

prebetsabu:
tuler dia kalu usap mmg lembut kalu menampar mmg pedih giler...menurun walid dia lah tuh....but i hope n pray xnak kena tgn walid dia even sekali....hurmmm

masviona said...

mommy mimil:
yeke alahai sian...xper next time leh tgk lagi...hiksss

kaseh:
tuler pasal.maknanya kartun dia tuh aura sgt tinggi tuh....adoyaiii..sampai hati anakku...hiksss

rasp said...

alahai...dah leh harap damia nie ek...walaupun itu mata pandang tv..nawaitu dia tu yg kira...suka tgk jari2 tomei dia tu...

aunty sakit kaki damia leh tolong urutkan tak :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!