Header

Friday, October 22, 2010

That's Mine!!

Dah lama rasanya tak tunjuk hasil kerja tangan avin damia kat skool dia kan. Perkembangan dia kat skool pun dah lamadah ahkak mvtak share kat sini. Bukan xnak uols tp dek kerana dokmembizi ngan bendalah lain jadi terlupa plak nak stori mori kat sini.
Alhamdulillah till now dia masih suka n happy nk g skool. Tetiap malam pun mesti tanya "esok avin g skool kan bonda???". Tapi kalau dia tau hari tuh weols tak g kerja n mau merendek dia tauuu n sure dia xmoh g skool uols....huhuhu bijak sungguh budak tuh. Contoh cam hari sabtu if weols ckp nk anta dia g skool sure dia ckp "xnak...no avin xnak g skoool avin nak ikut bonda walid"....hiksss.Yang tambah dia lg sronok kat skool tuh coz dia pun dh ramai kawan² tuh yg selalu teruja je tuh...leh main² ngan kawan kan.
 
Ahkak ingt lagi uols masa memula tgk hasil kerja tangan dia kat skool dulu. Time tu kan xtau lah camne nk describe apa yg ada dlm hati ahkak masa tuh uols.Campur baur....happy n bangga giler bila tgk anak kita dah pndai tulis² kaler² even kita tau bukan dia yg menghabiskan semua kerja dia tuh sure cikgu dia pun ada tolong kan but still gak rasa terharu

Memula balik umah lekatkan kat wardrobe dia. Every week sure ada hasil lukisan mahupun lakaran dia.Now wardrobe dlm bilik dia pun dah penuh so ahkak mula lekatkan kat luar bilik dia. Sementara je tuh coz ahkak cadang nnti nak kumpul n nak binding kan semua skali tuh....hehehe tp xtau lah bila leh buat tuh.

Dia pun dah pandai asal ahkak wat balik je mesti dia nak lekatkan kat situ...hehehe. Yang kes ahkak terlupa nak wat masuk umah tuh kan itu yg dia gi tepek kat cermin Miss V (klik lah eh!)  tuh yg walid dia plak tak cabut² smpaikan masa miss V tuh ada problem n terpaksa anta kat service centre tu pun lukisan tuh masih lagi dok terlekat kat cermin miss V...hiksss

Malam tadi masa nak masuk bilik kan, lepas jer naik tangga tuh lalu depan area tuh ahkak tanya ler "avin ni sapa punya"...."sapa yg kaler n tulis² nih"

Dan² dia jawab "ini avin punya naaa bonda" "avin punya lah walid"...hehehe. Siap lentok² kat situ lagi ahkak pun apa lagi soh ler walid dia snap cecepat kan

this is mine! (siap tunjuk tgn kat dada lagi tuh....hiksss)
tapi coklat zip tak lepas tuh
siapp posing baikkkkk punya......dia yg pepandai posing sndrik nih uols...hehehe

makaiii sampai senget benget kaki dia tuh demi utk mencarik pose yg paling mengancammmm tuh....lol



Author's note: Buat anak bonda, avin damia bonda dan walid bangga ada avin damia yg bijak n cerdik pandai bagi bonda dan walid dan kami berdoa moga avin menjadi anak yg bijak pandai, baik budi pekerti dan menjadi anak yg berguna di dunia dan diakhirat serta sentiasa menjadi kebanggaan semua....insyaallah.
 
MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!