Header

Friday, January 13, 2012

Buah Tangan utk Diri Sendiri dari Korea

Hehe...title kat atas tu dah menceritakan segala2nya kan so xyah la saya bercerita ceritu lebih2 kan :)

Selain drp blouse 2-3 psg n FM sesiket ini jelah pun yg saya beli utk diri sendiri...n hr ni baru saya teringat n berkesempatan nak pakai...hiksss

Baju mmg design dia cantik2 n mavelous...mmg makan hati je saya tengok tp tulah carik kepala bila mengingatkan ongkos yg makin menipis (mahal kot) so tahan jelah nafsu membeli tu kan

Cantik sgt uols pd pandangan mata saya yg xberapa nak besar ni tp masih jelas penglihatannya.....lol

Author's note: pd sesiapa yg sy ada janji nk kasi fm tu tolonglah ingtkan saya eh saya lupa dah

Camna?

4 Comments Uols:

maszmadi said...

salam kenal,

cantik la, kaler ijau lagik... i suka..

p/s : get here through the list of Streetdirectory Treasures Winner here

masviona said...

maszmadi,
tengs....hijau mmg my favvy color

CathJ said...

Cantik..... Hijauuuuu... :)

masviona said...

CathJ,
mekaseh dear...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!