Header

Monday, March 05, 2012

The Lorax, Best and Avin Damia Happy


The Lorax but memula avin sebut rorax....hahaha

Sejak dari awal minggu lepas lagi saya punya anak dara nak merenggek nak tengok movie The Lorax nih!!!!

Sebab apa dia teruja nak tengok adalah kerana dia terperasan ada satu billboard kat tepi highway KL-Seremban berdekatan ngan Furniture World before exit ke Sg Besi tuh sebelom Tol Sg Besi if from KL tuh kan billboard the lorax nih kemain lama dok terpacak kat sini sejak dari early Feb kot if im not mistaken lah.

So mmg sejak dari dia terperasan kan iklan besar tuh asyik dok tanya2 bila movie tuh leh tengok kat movie....huhuhu n tetiap hari gak tanya bonda esok school tak  tak pun esok avin holiday tak???

Kalau jawab esok school lagi so dia akan bitau if holiday kita gi mall sbb avin nak tgk Lorax.....hahaha (Ini anak dara pandai mujuk tau!!!)

muka happy dpt tgk lorax

***leh jadi sejarah nih antara orang terawal masuk panggung ada lg satu  tuh  sorang bapak (i think so) ngan anak pempuan jugak umur pun mcm avin jugak dlm 5-6thn. Rasanya mesti laki tuh pun kena paksa msk awaldek anaknya...hikss****

So untuk tidak menghampakan dia kan, sabtu lepas saya bawak dia gi Alamanda tengok movie nih. Bangun pagi2 lepas mandi terus nak pilih2 baju sendiri, puas saya explain kat dia yang kita tak kuar terus tunggu bonda habis buat spring cleaning dulu (saya bita dia bonda kena kemas rumah, basuh kain baju lipat baju semua kalau dah settle baru leh kuar) maka dia kejap2 semua benda yang saya buat dia voluntarily nak tolong....hahahah kelakar tau maybe pada dia if dia tolong cepat siap makanya leh cepat kuar.

Heheheh....neway bonda bangga gak seposen sbb atleast dia pndai gak pk kan....am i right????

Ok jom kita cerita bab bila dah sampai kat mall plak (Alamanda) dia punya excited tuh sampai tak kasi bonda gi makan dulu soh beli tiket dulu....lps dah beli tix bawak dia gi makan pastu siap tak sampai 5 minit sekali ingatkan bonda soh cepat makan nanti Lorax dah start katanya......hahahhaha

Disebabkan itu bonda makan laju2 sbb bingit telinga bonda dok dengar dia merenggek nak cepat tuh.

Saya malas nak citer sinopsis Lorax nih camne sbb takut spoil mood uols nak tengok movie nih kan so apa kata uols tengok sendiri tapi tapi tapi

Saya kan baik hati saya kasi lah link trailer nih dulu lah eh....hikss

Layan!!!!!!



Owhhh sebenarnya saya suka benor tengok rambut Audrey dalam movie nih.....nak sangat rambut mcm tuh. Avin plak dia kata dia nak beli moto mcm Ted. LOL

Saya gelak jerrr saya ckp mana ada jual moto mcm tuh lah avin....but avin insist nak beli gak dia kata ada jual....huhuhu

Entah lah....layankan ajerla saya ckp if ada jupe nanti kita beli

(tapi dlm hati still berdoa moga2 xjupe....hahahaha) Kejam kah saya????


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!