Header

Sunday, March 11, 2012

Warung Paksu Maksu Tg Lumpur

Haaaa hambik kau!
Dok update entry makan-makan je.

Takpe.. Ni semua tempat makan yang spesel ekekkekekeeke

Edisi kali ni kita terjah di Warung Paksu dan Maksu, Tanjung Lumpur atau lebih tepat lokasinya ialah di sebelah Pondok Polis Kampung Peramu.

Dulu pun rasanya weols pernah share pasal warung ni..

Warung specialized dengan penjualan seafood goreng.. Dan jugak sata.

As usual, tepi jalan warung ni akan pack ngn kete parking.. Dlm warung ni plak meja mmg selalu full house..

So if korang berkesempatan, meh singgah ke area Tanjung Lumpur ni.. Dekat je ngn Kuantan ;)

Camna?

4 Comments Uols:

suw said...

satar mmg best.. oh sudah terliurr

Neeza.Areef said...

klu pg mane2 wajib mkn kan..kna cuba mknan kt satu2 tmpt tu

masviona said...

suw,

sata dia pun maveless gak :)....sori buat awak terliur

neeza,
yup itu mesti dah neeza....jalan jalan cari makan :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

blh try ni,
salu ke ana ikan bakar petai aje.. heheheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!