Header

Tuesday, April 24, 2012

[Video] Avin Damia Ajar Walid Pledge

Just noticed dah agak lama jugak ye saya tak post video anak dara weols tuh kat sini even banyak je video cute dia yang weols dok amik....hiksss.

Nasib malam nih before sleep dok godek2 bb nih soh tertengok plak video nih....rasa sgt cute terus cam ingat nak post kat mv.com nih lah.

Mana tau ada uols yang rindukan gelagat dia ke kan....Ada ke????



Actually video nih pun bukanlah latest sgt pun, video nih diambil masa awal bulan lepas kat sebuah hotel masa weols breakfast.

Tengoklah Avin pun masih lagi berbaju tido...hiksss





Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!