Header

Sunday, May 15, 2016

Surprise Planner shopping Glowing Party House

Pagi-pagi Ahad yang indah ni bila tengok ada notification instagram dari customer-customer gorjes dari Glowing Party House sangatlah mengujakan saya.

Macam gambar ni, ini adalah surprise planner yang shopping balloon helium di Glowing Party House yang kami jangkakan beliau sendiri rasa teruja tengok belon- belon yang beliau beli untik customer beliau.

Yelah belon warna warni dengan pelbagai corak dan design sapa yang tak teruja kan. Hati yang rundum gundah gulana pun boleh jadi ceria sekelip mata hehe. Betul tak? Nak-nak bila perempuan adik-adik yang sweet lagi manis yang dapat kan. Tapi sebenarnya jangan kata girls je boys pun mesti sukakannya. Pendek kata balloon ni tak de limitasi semua peringkat umur pun sesuai.

Kalau dulu-dulu saya boleh listkan satu-satu surprise planner yang hampir setiap hari berkunjung ke Glowing Party House. Ada diantara mereka sekarang ni memang dah popular dan glamour. Itu rezeki masing-masing dan kami di Glowing Party House sangat-sangat happy kerana dapat menyumbangkan sesuatu kepada mereka semua ni.

Now surprise planner sudah terlalu banyak list mereka semakin bertambah hari demi hari bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan dan saya dah tak mampu lagi nak keep track mereka tapi yang mana-mana otai dalam industri surprise planner ni sure ada no handphone saya sendiri. Tapi itu tak penting yang penting kami di Glowing Party House akan sentiasa menyokong dan support anda surprise planner sekalian biarpun anda baru bertapak, baru plan nak bermula sebagai surprise planner mahupun yang dah lama bertapak.

Silakan datang ke Glowing Party House di kesemua outlet kami.

Thank you and we promise to GLOW & SHINE your party.

Camna?

1 Comments Uols:

ArELeEz said...

belon2 yg buleh m'gumbirakn hati.. keep it up!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!