Header

Wednesday, May 13, 2009

10 hari saje lagi!!!

kitorang sangat teruja..

tgk2 kalendar, rupanya tinggal 10 hari je lagi sebelum 24/05/2009...

bukan..

tu bukan beday aku...

tp tu tarikh kitorang nak g holiday...

tak sabarnye rasa nak lepaskan sume beban keje yg ada ni utk sementara...
nak kosongkan minda n jalan2 tgk tpt org...
dan juga nak kosongkan akuan bank.. hahaha...

jahat kan kitoang ni tak lagi bgtau kemana arah holiday kali ni..

nnti la ktiorang citer lebih lanjut..

10 more days !!!!


B _ _ _ _ _ _ here we come... <- sila isi tpt kosong sendiri ;)

gambar di blurkan dgn sengaja.. hahahahah

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

14 Comments Uols:

atty's said...

saya nak jwb..BANDUNG..
betui tak..kena kasik diah nie..hehehhe..1st yg jawab..hheh..

SiS-lin said...

a'ah la mesti gi Bandung tu..skrg ramai org ke sana...x kn Bintulu lak..nk cr apa lak sana,gunung byk ler..

naurah makwa said...

bandung?best!

tuberose78 said...

beijing.. hohoho... akak dah pecah rahsia korang...
musti bg akak hadiah best2 dari beijing tau!

kojah said...

wahhhhhhh bestnyer!nak coki2 =P

Uncle Dol said...

akuan bank? surat akuan dari bank ke? hmmm...

lily lotus said...

bandung...bangkok...apepun careful dgn swine flu ;)

EraNaZeErA.. said...

mesti nak gi shopping kat BANDUNG ni kan... eeeee... tingin gak nak g bandung.... huhhh

mummYaeesh said...

gi hongkong ke?/tetiba kan??

bahaya la skang ni travel ke luar..swine flu uols!

@tune® said...

bangkok?
hihi

Ungku Nor said...

holiday memang best.

tapi masa nak balik dari holiday tu yang tak best..hehehe

prebetsabu said...

ALL : waahh ramai yg teka.. tapi ramaiiiii yg salah dan ada yg betul....

hihiih

niza said...

ku tau!!!nak gi bangkok kan...alala...senyum plak dia...btul la tuh...hehehe...

syanis said...

ain rasa bangkok

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!