Header

Thursday, May 21, 2009

Mitsubishi Pajero Sport


kalau toyota hilux, ada adik beradik bernama Fortuner yg berkonsep SUV..

tak lama lagi, Triton akan ada adik beradik berbentuk SUV bernama Pajero Sport pulak...

spt Fortuner yg menggunakan base yg sama dgn Hilux, begitu juga ngn pajero terbaru ni nnti...
dia akan guna base triton...

sbenarnya model ni bukan la baru sgt pun..
tp biasa la.. malaysia...
selalu lambat dalam hal automotif ni..

kat thailand dah byk dah org pakai...
design amat sporty utk suv...
taklah nampak terlalu berkotak..
sama mcm triton gak...

klu kat siam, harga around rm125k..
kita tunggu la nnti bila masuk mesia..

if price tag dia rm150k, toyota fortuner akan goyah...
tp ada ura2 kata maybe 170k...

wait n see..

mitsu malaysia akan launch suv ni really soon!!!

*really love our triton!! sgt versatile... redah je tak takut apa... huhuuh

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Kris and Nadia said...

wah.. hebat ni.. kalu dpt rm140k kan bgs.. :) mmg mau beli jg kreta besar ni.. spy redah apa ja tak takut.. skrg my Lovi sda lowered, road bum pun takut..huahua.. :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. gitu ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!