Header

Sunday, May 24, 2009

Selamat Datang ke China....


Flight dijangka sampai ke Tianjin dalam jam 1430...

so sepatutnya by the time n3 ni published, kitorang dah sampai ke Tianjin, China...
dari tianjin ni, nak ke beijing dalam 1.5jam by coach...

wohoooo....
sampai gak kitorang ke negara yg disebut2 oleh Nabi..
"tuntutlah ilmu sampai ke negeri china"..

alhamdulillah...

mekah bila pulak?
sabar.. mmg dalam perancangan...
lebih penelitian perlu kitoang prepare sblm ke mekah..
kan?

aktiviti arini:
from tianjin ke beijing..
chekin hotel...
free n easy utk petang ni..
malam ada dinner and persembahan akrobatik..

cau cau...

*ini sekadar sinopsis aktiviti utk hari ni... full review? of course lps balik mesia la.......


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

ummi humaira said...

bila daki tembok besar tu jgn lupa ukir nama di dinding tu ye..cari nama fadzil n rahmat ,adatak kat sana ?

DYLA said...

wah seronok. slmt bercuti & melancong!

IxoR@ said...

Happy Holiday!!!!

tuberose78 said...

bestnyer dpt visit negeri org lain..

tuberose78 said...

tak sabar jugak bk gi krabi ujung minngu nih!! wuhoooo..

tuberose78 said...

*bk = nak

mummYaeesh said...

bestnye.. tak sabar nak tunggu uols blk..hiks (ada makna tu!)

lily lotus said...

enjoy ur stay there!

Maswani said...

huhu..bestnya..have fun k..

rasp said...

bestnya... have fun and take care!

Ada Ayrissa said...

wahhhhhhhhhhhhhh..syokkk tuuuuuuuuuuuuuu...
nak itutttttttttttttttttttt...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!