Header

Wednesday, May 20, 2009

Takut² Berani

hye!!! Nama saya Adam Luqman

Kengkonon lah kan, nampak adam nih berani lah kekecik dah ada hati nak naik kuda yg besar lagi tinggi nih kan....selamber jer nampak kan...cam dia happy je kan....kunun jer tuh tau uols...huksss

Yang bebenornye adam nih kan badan jer besar...hikssss tp penakutnya ya rabbbi...seriyes punya takutlah (terkutuk lak anak buah sndrik...hehehe)


see!! dia nak usap kuda tuh pun takut² tau (padahal pony jer pun...kecik jer)....huhuhuhu

Ada sorang student situ ajak dia gi bagi makan kat kuda nih kan...dia dah gigil² dah...hiksss...but still nak ikut jugak...berani² takut lah nih

See!!! avin damia lagi berani tau...damia selamber badak jer gi usap² "dog" = horse dlm kamus avin damia...hikss

Owwhhh skrang dah berani dah bila dah kena jek² (aku tau sebut jer spelling dia entah betul entah tidak) sket kat Mak Tam dia nih...huhuhu.

hiksss...actually usahkan adam...aku pun takut dulu.

Semangat jer lebih kengkonon nak blajar tunggang kuda dari kecik lah dah semai but bila 1st time berdepan ngan kuda nih giler aku takut....but skrang aku dah berani tau dah siap berani tendang² lagi kuda tuh...huhuhu

siap prebetsabu kena pimpin lagi baru dia ok...huhuhu

Alah tak yah lah nak mengata org lah masviona oooiii biasalah tuh dia kan bebudak lagi sure ler takut² berani lagi kan....hiksss sajer jer aku nak mengediks nak kenakan adam tuh.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!