Header

Monday, October 04, 2010

Tutorial: Mcm Mana Nak Wat Entry Pkai Handphone Uols tuh

Oklah uols sebenarnya ini adalah quick n3 dari aku coz ramai sgt yang dok tanya² soklan yang lebih kurang sama drp aku sejak akhir² nih kan.

Actually tutorial nih pun dah banyak kali kuar kat mv.com nih first skali n3 kuar ngan tajuk Camne nak send n3 dari email?

pada 3 januari 2009 dan prebetsabu selaku CTO mv.com nih pernah repost balik n3 nih ngan tajuk

REPOST : Mcm Mana nak wat LIVE entry

pada 22 September 2009.
Tapi dengan baik hati saya keluarkan balik n3 ini kerana kalau saya nak explain satu persatu mmg agak payah gak lah kan.....so buat nurmala mazlan, lisa mohsein....ermmmm sapa lagi eh dah lupa nama dah coz uols main tego² kat ym jer kan pastu ramai yg tak add main tanya² gitu je....so sowi lah ahkak dah lupa nama dah...but uols semua leh la refer kat sini ye. Silalah study n3 nih ye......gud luck!


lepas nih sure berkoyan² n3 live korang kan coz senang leh wat n3 pkai henpon jer janji ada internet connection jer.....jgn kata ngan adanya blackberry jer uols leh wat n3 live setiap hari n setiap masa ok ahkak pun before ada beri itam nih ingt tak ahkak selalu buat live update n3 pkai nokia e66 ahkak je tak pun nokia e71 prebetsabu je dulu tau....haaa ingt tuh janji ada internet connection jer....henpon pepe pun tak kisah uols!


Study jangan tak study ye uols..........Camne nak send n3 dari email?



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Whoopz said...

Operamini with handler + handphone cap ayam = free.. :)

nUR_rOsALiNdA said...

Wahhhhh!!! terharu ni kak
ada pulak entry khas..
siap mention Nurmala Mazlan gitu
femes jap kita kat mv.com
TQ kak mas...

Mrs. PinkJamboo said...

kakkkkkkkk...tq so much dok tolong ajar nak update blog guna hp nie..heheh...haih, jasemu di kenang la kak..tq yaaaaaaaaaaaaaaaa....

*bile nak jumpe nie...heheh

Mrs. PinkJamboo said...

kakkkkkkkk...tq so much dok tolong ajar nak update blog guna hp nie..heheh...haih, jasemu di kenang la kak..tq yaaaaaaaaaaaaaaaa....

*bile nak jumpe nie...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!