Header

Friday, January 07, 2011

Cuci Rambut Terakhir Untuk 2010


Ok ini sbrnya sambungan dr sini lah.

Ok dah lepas berenang renang ketepian  dalam pool satu round perut pun dah lapar siap berkeroncong berdangdut bagai dah kat dalam tuh kan weols kuar gi isi perut dulu. Lepas makan terus terasa mau memanjakan diriku yang separa manja nih kan. Nak² plak oarang tersayang mengoffer kan diri mcm nih ayat dia "Tak nak try spa ke kat hotel nnti"

MV jawab "Ermmm mesti mahal terover tuh tetambah lagi peak season nih kan" 

PS: Eh V kan hantu spa
MV: xpelah xmoh lah, kalau b nak belanja sangat v rasa cam nak baut hair treatment lah....boleh?"

PS: Boleh je...kat mana?

MV: Mana² jelah yg kita jupe kat tepi jalan nih tgk yg okok sket then kita singgah lah

So terus nampak saloon nih then terus saya ajak prebetsabu singgah sini. Bagitau sket sket apa yang kita nak then dia pun memulakan keje dia lah. Prebetsabu buat normal hair wash

sedap diurut² belakang oleh amoi yang seksi meksi nih tapi BB Torch dia tuh tak lepas...dok melayan fb kot ke twitter tp saya rasa forum kottt....dia nih hantu crackberry popmyberry nye forum n segala macam berry lagi yang ada forum....itu mmg ada kat bookmark browse dia lah

layan ke bang ke urut² tuh....lol

ahkak time steam nih xde nak buat apa kan so snap sana sini sambil layan anak dara tuh yang mulut dia tak henti² dok soal itu ini....hikss (sgt indah perasaan menjadi ibu nih!)

masih lagi layan handphone dia...lalala
Lepas tuh prebetsabu settle dulu coz dia normal wash je kan yang ahkak nih special treatment so lambat sket prosesnye lah. So prebetsabu amik part layan anak dara weols ni lah plak.

Dia punya ragam now kan semua nak benda yang sama ngan bonda dia. Let say if bonda dia pkai jeans....dia akan request nak pkai seluar jeans jugak.

If bonda pakai skirt....dia nak pkai skirt jugak. Hari tuh sbb panas melampau saya menggayakan kaca mata hitam (oldskool giler bunyi nye) dia pun sebok mintak sunglass dia jugak lah uols. Memula dia amik pakai lah dia punya sunglass barbie tuh

Tapi kejap je lepas tuh dah tak moh pakai sebok dok mintak saya punya sunglass nak pakai kat dia kan....hahaha

Seee...bergaya tak dia ngan kaca mata hitam bondanye....hehehe
kejap bukak kejap pakai balik.....mcm² lah avin damia ni kan
Yang ini dia siap lap² gosok² segala bagai

Coz saya bising kat dia, kalau avin nak pakai elok²....ini bonda sayang spec nih tau bonda beli jauh nih tau!.....yelah uols even rege dia xdelah ribu riban murah sajork kalau di convertkan ke RM tapi nak mendapatkannya tuh jauhhhh tuh gi beli tuh. 

Dia plak angguk² ajerrr lepas tuh bila saya lap² dia pun ikut lap sama....saya ttiup² habuk kan dia pun ikut blow sama.....ahaksss....kelakar sgt. tengok lah muncung mulut dia tuh....hiksss


Dalam 15minit lepas tuh saya pun settle lah, then terus sesiap balik bilik terus tak de singgah mana² dah coz anak ngan bapak tak sabar nak berendam lagi.....wakakaka. *****ok tak tipu eh mak dia ok lagi cool jer mak dia.....ahakssss bapak dia yang terlebih sudehhhhhh....lol


Author's note: Ok yg lain² tuh nanti kita sambung bab lain eh.....hiksss. Tetiba ahkak terasa cam alangkah bestnye kalau hari jadi nih leh disambut setiap bulan....wakakaka. What say u guys????


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Kaseh said...

oh yeah..kaseh sokong mas.. aktiviti bercuti bersama family harus diadakan tiap2 bulan..takyah tunggu arijadi..hehe

p/s: cer tanya PS next month nak g mana lak..hehehe..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!