Header

Tuesday, January 07, 2020

Adoimakkkkkkkkkk!
Korang pernah tak terbeli air dari mesin² vending camni?
Dah ada mesin yang kena sita oiii...!
Geli pulak bila temgok keadaan tamgki dalam mesin tu..
Katanya air dirawatlah.. reverse osmosis lah apa lah..
Tapi... ermmm kembang tekak!
.
Udah.. udah.. tak perlu nak menyesal sekarang...
Benda dah jadi.. dah teguk masuk perut dah pun kan?
Haha!
.
Now, kita berubah!
Kan rumah, kat office kat rumah mak kat kampung.. kat mana²... pasang je penapis air yang dipercayai!
Ni saya buka peluang korang lekas dapatkan dari kawan² kita ni.. Hajah Kalsom.
Beliau agent Cuckoo, jom kita tempah mesin dari dia..
Juga, boleh wakaf kat surau, sekolah, rumah anak yatim, korang settle je bill, insyaallah yang lain company Cuckoo take over dari segi servicing, cuci segala, dan korang KUTIP JE PAHALA masuk dalam buku!
Nah wasap Hajah Kalsom kita ni lekas:
http://bit.ly/WasapNakCuckoo
Satu Malaya Hajah ni cover order!
.
Dengar khabar sehingga 31 December ni ada PROMO kau kau kau!
Lihat gambar last.. kau mesti tak percaya betapa berbaloinya promo tersebut yang sangat kau kau dan kau!
Kahkahkah!
.
Air minum pun korang nak berkira?
Untuk kesihatan kot!
Pandang mata anak² kau, isteri/suami kau... tergamak kau nak beri yang tak elok?
Mesti tak kan?
Orang rumah pun hepi takyah renyah² nak masak air panas tiap kali memalam buta kau request nak air kopi jantan satuuuuu!
Hahaa!



Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? Sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. Jangan lupa like fanpage masviona.com....mmuahhhh....XOXO! MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD Glowing Party House - Your 1 stop Party Shop - Helium Balloons - www.facebook.com/glowingpartyhouse MV Comely - Produk kesihatan dan Kecantikan yang marvellous - www.facebook.com/MvComelyHQ
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!