Header

Saturday, February 25, 2017

Borong barang party!

Mungkin ada ramai lagi yang tertanya-tanya..

Area Bangi, Kajang, Putrajaya, Subang, Puchong dan sekitar ni kat mana nak cari barang-barang keperluan party ye?

Belon, helium, noise maker, banner, hats, candles, costume and accessories.. complete range pelbagai kualiti sesuai dengan budget anda.

Boleh datang ke mana-mana outlet Glowing Party™.

Reko Sentral 0387414445
Bangi Sentral 0389122915
Usj21 0380207681

Layari page www.facebook.com/GlowingPartyHouse untuk news and latest updates of products!

Kami juga supply kepada peniaga lain secara borong 

#GlowingPartyHouse 

Thursday, February 23, 2017

Rahsia Hendak Mendapatkan Yang Terbaik Dari Supplier.

Rahsia Hendak Mendapatkan Yang Terbaik Dari Supplier.

TRUST. KEPERCAYAAN.

Eh mudah je kan?

Memanglah mudah tapi sangat susah bagi peniaga yang sombong ego bongkak perasan acah-acah bagus hot stuff bebeno.

Kami dulu bab masuk mengadap supplier memang bab yang kami tak pernah berkira or teragak-agak untuk invest!

Walau jauh beribu batu kami akan terjah jumpa empat mata berbincang bersama, melawat courtesy visit sambil melihat potensi produk yang kita nakkan tu.

Bukan macam kau.. alamat supplier diluar poskod kau je pun kau dah macam-macam alasan susah benauu nak gi singgah lawat.

Pastu mengeluh itu susah ini susah. Dah kau sendiri yg susahkan diri apahallll?

Kalau kau gain trust dua hala, kau jugak yg untung long run.. margin pun leh ejas.. payment term pun leh bincang tauuuuuu

Tak paham lah saya ngn peniaga yang ego tak bertempat ni...

Mujur yang amik wholesale ngn kami semua pandai pikir jauh kehadapan!

*ni kang ada lah lagi yg pm aku marah2 ni kata aku belagaklah apa lah.. pandangan aku tak tepat lah... eleh.. kita tegur pun nak sentap.. sesuatuuuu ngatt!

.
#TuanNasron 
#BangsaNiaga 
#GlowingPartyHouse 
#ComelyHeavenly

Wednesday, February 22, 2017

Nak berniaga belon? Beli borong kelengkapan party anda!

Assalamualaikum 

PEMBORONG BELON, GAS HELIUM DAN PARTY ITEMS 100% MILIK MELAYU BUMIPUTERA!

Awak berminat nak mulakan perniagaan belon? 
Yeahh tak perlu cari jauh-jauh! 

Kami kan ada! Warehouse kami terletak di kawasan Kajang, Selangor.

Tank besar, tank kecik semua kita supply! Original HELIUM, tidak terbakar!

Belon, alatan utk decorator pun kami supply!

Barang-barang kelengkapan party, topi, popper, lilin, banner.. eh macam-macam! Lengkap untuk anda mulakan perniagaan anda sendiri! Dari produk yang bajet-bajet sampailah kepada produk premium kualiti! Ada belaka!

Dengan pengalaman kami yang telah hampir 10 tahun di dalam bidang Balloons dan Party Shop, anda pasti akan mendapat konsultasi dan pandangan dari Industry Expert!

Whatsapp kami sekarang!
0192321445
0192321445

Sekarang tau!

BERSAMA PERKASAKAN EKONOMI UMMAH!

.
#PartyBorongSakan 
#PBS

Monday, February 20, 2017

Cik Manager thorbaek

Bagus betul Cik Manager kami.

Dia overheard kami berbincang pasal notis #bebasplastik yang masih belum diprint utk outlet Reko dan Subang, terus dia search notis tersebut dan di paste ke dalam wasap grup hhahahahahahahahahha

Gud job lah Avin Nurdamia Alhamra!

#AnakTuanNasron 
#BangsaNiaga

Sunday, February 19, 2017

Whatsapp backup and restore from Android to iPhone

Major drawback when migrating from Android to iPhone vice versa - Whatsapp backup and restore!

Think twice ye! Sayang oooo data chat yang belambak history tu sukar utk dikembalikan.. not impossible but sukar.. especially if u depending a lot dgn past conversations utk reference.

Ada software yang boleh buat but of course kena caj around rm100(usd20) for d software alone.. especially if u r not an IT geek, troublesome.

Saya taulah! Dah terkena! Hahaha

Patutlah orang kata once u migrate u takmau dah patah balik (sebab sayang data wasap!)

.
#TuanNasron 
#BangsaNiaga 
#ProdigyITsolution

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!