Header

Tuesday, November 16, 2010

Makan-makan di Manrods Kitchen

ni curik kat restoran nih punya facebook nye fan page
First time try makan kat sini. Manrods Kitchen. Kelaianan Jadi Sebutan.....itu dia punya tagline. Ok gak ler tempat nih cozy n nice place. Sesuai utk ahkak yg ada anak dara yg lincah mcm sang kancil mabuk.....ahaksss. Kang kejap nak lari ke hulu kejap lagi nak lari ke hilir kan.

Memula ahkak nk gi makan kat sup urat ketin, maklumlah ahkak kan time tuh tgk sakit-sakitan...ngan pening kepalanye ngan cerry the berry perut memulas² so konon2nya nak pekena sup lah kan sekali sampai² sana full house so kenalah cari alternatif lain kan.

So termasuklah kat Manrods nih....but worth it lah. Layanan staff² diorg pun best n makanan dia pun sedap dan banyak choice actually tapi dek kerana ahkak yg xsedap badan kan so bukan salah ibu mengandung lah kan....ahaksss

Xmoh ckp manyak jom layan menu ahkak malam tuh

hot lemon tea....my favvy
nasi ayam madu kot klu xsilap namanya



Hehehe...ini je kan dah ckp menu ahkak je...bukan menu weols semua kan....huhuhu. Ahkak lupalah uols nk amik yg prebetsabu n yg avin damia punya....huhuhu

Tapi xper...ahkak ada mende lain nk share sini, ini ler anak dara weols nih....ahakssss. Punyalah suke bergaya kan. Lipstick, Kasut n handbag bonda semuanya dia nak sebat.....hahahaa

Ritu masa kuar tuh ahkak xbawak hanbag pun just bawak purse n hanset. Yang dia amik purse ahkak tuh bergaya mcm rete dia...hahaha


dia ckp.....bonda tgk nih...ini hanbag avin



Kecoh skjp kat kedai tuh sbb dia dok layan gaduh² ngan ahkak....hehehe. Ahkak biasa aaarrr suke menyakat dia.....ahaksss. Dia nak sgt mengaku ckp purse ahkak tuh dia punya handbag kan so ahkak pekena lah dia....ok xperlah...ini Walid nih bonda punya.....hahahaha.....melalak lah dia kat situ.....dia kan penjeles....ahaksssss 


Yang baik kita sampai²kan.. uols suka masviona.com? sebarkan pada rakan anda di facebook dan twitter dan dimana² lah! thanks. MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

ct rahani said...

anak dara kena la pandai bergaya.. hiks..

masviona said...

Hehe...tulah kan ct...dah nama pun anak dara kan...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!