Header

Sunday, November 28, 2010

BANNED - Gulai Panas Mak Tok! Grrrr..

Belum pernah aku rasa sebegini marah depan rezeki!

Udang goreng tepung with kulit n kaki? Wtf? "Cik, udg tepung sini mmg cmni?" "Ye encik.. Encik x bgtau soh buang kulit" wtf wtf ?! Gulai Panas Mak Tok di Reko central, u r banned!

Putus selera aku bila dah terbayang enaknya menggigit udang yang disalut tepung tetiba krukk krukk liat ada kulit n kaki! Patah selera..

Terus panggil staf depa n depa jawap camtu?

Bye lah ye Gulai Kawah Mak Tok di reko central dekat ngn econsave bangi ni..

Ur banned!

*korang leh label aku as apape korang nak.. Suka merungut or whatever.. Aku komplen apa yg aku alami n aku dh komplen pd tuan kedai n begitu jawapannya... :(


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

6 Comments Uols:

iena hamdi said...

erk? apa kes lak dia tak buang kulit? aduii macam2...

akak paling teruk kena bila oder udang grg tepung.. tp dtg jadi cekodok udang tu selalulah...

atty's said...

situ mmg tak sedap pun ..kty kalo lepak situ ..just minum2 , sembang2 je..kalao nak makan ..aritu ade order nasi goreng apa tah..tak lalu den..

Hezesuze said...

caitt awat tak buang kulit?? tu dah kira sengal tu uols hehehe

prebetsabu said...

wah udang goreng tepung jadi cekodok udang? hahahahha lagi dasat! yg weols dapat ni pun dah ala2 cekodok udang gak ni.. salut tepung dia tak crunchy.. tapi ni lg spesel.. cekodok udang berkuloit n kaki ;)

kak ty, saya rasa saya takmo dah g kedai ni. kat bangi berlambak lagi kedai makan.

heze.. kan? kalau udang goreng tepung sepatutnya lah dah siap kopek kulit bagai.. lain lah kalau udang masak tomyam ke normal la tuh.. ni bila kita gigit je kruk kruk gigit skali ngn kulit n kaki mmg potong stim!

Anis said...

laaa....takkan pasal udang tepung tak buang kulit pun sampai cerai talak 3...profesional la sikit...baru ni aku gi sana oder udang tepung gak...ok je...tak de lak kulit ngan kaki pun...mungkin tukar pekerja kot...try sup utara kedai ni pehhh...leleh habis! plan nak bawa family mkn sini pekena nasi goreng "special" plak

prebetsabu said...

anis, tak kesah la tak pro ke apa ke nak gelar, yg aku tau bagi aku, udang goreng tepung/salut tepung sepatutnya kopek lah kulit n kaki semua...

lagipun bangi banyak lagi kedai makan ;)

kita tak halang orang lain utk enjoy makan kat kedai tersebut. pilihan memasing ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!