Header

Wednesday, November 10, 2010

Birthday Party 2 Beradik



Last 2 weeks, weols mmg byk xtvt lah. Sampai tak terkejar lah jugak. Invitation besday sana sini (mintak maaf sesgt lah buat korang yg menjemput but weols tak sempat nk menyinggah tuh....xde rezeki....insyaallah lain kali sajork ye....jgn serik menjemput) ngan mcm² xtvt lain lagi....adus!

Ini antara invitation besday yg weols sempat terjah. Birthday bash pada 2 orang anak dara kepada surirumah jiwang yg tdk lagi memegang tittle surirumah nih. Kak iena hamdi yg maintain vogue lah even dah ada anak 3 ok. 

ngan besday girl yg kecikkk


with both of besday girl that day...fatihah n mia
Weols dh sampai sana baru tau yg besday nih utk dedua anak dara dia. Masa beli adiah tuh ingatkan sorang boy n sorang girl.....hahaha. Nasib baik beli adiah yg ala² general je xde plak menjurus sgt pd gender nih kalau idak sure sorang akan dpt adiah yg x sesuweiii ngan jiwa gitu kan...ahaksss

Adiah plak weols beli masa otw nak gi sana je...huhuhu. Jadinya xbyk choice sgt sambar jelahh mana yg terasa paling best tuh kan. Hope anak² kak iena suke lah.
Weols sampai agak kelewatan, mmg dah tau pun. Acara cake cutting pun dah lepas so gambar² cake semua pun xsempat nak snap lah...huhuhu.

acara membuka adiah....happy besday girl dpt adiah....kita yg tgk nih pun turut teruja
nasib baik sempat amik gambar ngan tuan umah...tq kak iena
 Tak lama lepas weols sampai tuh diorg buat acara buka² adiah. Masa nih avin dah start wat pangai dia....hahaha. Dia siap nangis² nak present² ygg besday girl dapat....hahahaha. Apa lah avin nih wat malu je lah.....huhuhu xbaik oooiii nak adiah org mana leh amik org punya. Nak pujuk avin dari menangis lagi teruk atas keprihatinan tuan umah dikasinya avin satu...huhuhu  ***segan bonda n walid tau...apa lah avin nih

Avin nangis nak adiah org...huhuhu malu lah
prebetsabu kan...tak camho tak sah....avin dh buat muka
So lepas tuh weols terus lah mintak izin diri mau berangkat pulang.....ke destinasi yg lain lah plak.

Owhhh sebelum terlupa....jumpe ngan twin yg sgt cute masa kat sana....suke sgt....cute n chubby rasa nk cubit je pipinya tp sayang tak sempat nk amik gambar dedua sorang je yg sempat amik....:)


cute kan???



Author's note: Makanan jugak sedap2 semuanya....siap homemade by tuan umah lagi tuh....:) tapi so sad ahkak xsempat nak merasa otak² gombak....uhuks²

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!