Header

Sunday, November 21, 2010

Dia keletihan.

Mana tidak?
Malam tadi dia pun join weols bersembang-sembang with semua sedara mara untill 2am!

Pagi tadi awal lagi dia dah bangun..
Terus mandi and tak sabar nak keluar gi jenjalan.

Dari pagi dia tak tidur. Singgah ziarah rumah pakcik di alor gajah pun dia bergalak di umah atok sedara dia tu!

Now otw ke bandar melaka meneruskan jelajah. Singgah makan di mitc. Damia sudah tidur!

Biar dia tidur nanti nak berjalan sakan di bandar pulak!

;)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Sidratul Muntaha said...

ehehe..
samalah dgn setot
dah pulun gile2 pastu thu2 senyap jer.
rupanya dah lelap.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!