Header

Saturday, November 13, 2010

Enjoy di Kiz Sports & Gym

Avin damia mulanya meragan bukan main masa nk ajak dtg tadi maklumlah kejut dia dari tido.

Yang saya plak tengah dlm proses menenangkan diri coz dr ptg kemarin kepala pusing hari ni plak kepala dh ok sket tapi dtg penyakit lain plak...berulang alik ke toilet...cherry the berry lah uols...huhu

Tapi bila dh sampai sini, avin damia terus lupa dunia. Excited tuhan je tau, semua benda dia nk try semua benda dia nak naik...kejap lari sana kejap lari sini. Bonda n walid dia plak yg tak larat nk kejar.

Hari ni saya pasif sket lah, walid dia manyak main peranan lah...huhu.perut tak betul lagi xlarat nk aktif ke sana kesini tp buat2 gagah jelah...ahaksss

Tapi bila tgk anak happy tersgt terus hilang rasanya sakit ni...:)

Sebenarnya dtg sini sbb dpt invitation besday bash dua anak dara mimi, Syira n Zara

Seperti biasa lah n3 live ni simple n gambar nye takat ada dh cukup jelah kan...:)

Tunggu full n3 nanti insyaaalah ada gambar lebih sket tp gmbr2 biasa jelah coz prebetsabu kelam kelibut xsempat nk sambar dslr dia tadi

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!