Header

Friday, November 26, 2010

LIVE: Gembira tapi sedih.

Gembira- sebab dapat pulang ke pangkuan isteri dan anak.

Sedih- sebab luggage hilang


Aarrrrrghhh gila tertekan aku dibuatnya. Turun flight dari KK tadi dengan selambanya aku pun tunggu la kat tempat ambil luggage.. Tunggu punya tunngu.. Itu beg tidak muncul tiba :(

Terus buat report di L&F. Harapnya dapat lah jumpa. Gila apa? Stok baju seminggu tu ada dalam beg tu! Beg tu jugaklah beg travel kegemaran weols.. Adouuii janganlah hilang!

Tapi tetap gembira bila dpt bersatu dengan keluarga ;) avin tido tadi. Gerak dia terus bangun n nak salam ngn aku.. Terubat juga kepenatan n kerisauan.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

zura@iwan said...

minta2 la uols jumpa blk luggage tu yer....

zino said...

luggage tu tak puas melancong lagi nanti dia balik la tu... inshaallah jumpa nanti tu..

Rizziela said...

sayangnya kalau hilang

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!